19 aprilie 2024
Urban Titu – CS Afumaţi 0-4 (0-2)

Urban Titu – CS Afumaţi 0-4 (0-2)

urbanmUrban Titu a încheiat negativ examenul cu CS Afumaţi, programat în runda a 17-a a Ligii a 3-a.

În disputa cu ilfovenii, jucătorii Urbanului nu au putut opune prea multă rezistenţă adversarului şi s-au înclinat în faţa acestuia încă din prima repriză.

Împotriva unei echipe care şi-a trasat ca ţintă promovarea în eşalonul secund, Titu a încercat să ofere o replică cât mai tăioasă elevilor lui Vasile Neagu, dar totul s-a năruit din cauza erorilor defensive neaşteptate.

Urbanul a avut şansa să anuleze rapid golul lui Ionică (11), prin Roman, dar demi-vole-ul acestuia din marginea careului mic a fost blocat perfect de Obretin (13). Cum ratările în fotbal se răzbună aproape întotdeauna, gruparea de lângă Bucureşti a profitat din plin de acest aspect şi şapte minute mai târziu a perforat, din nou, poarta lui Gheţu, prin Funieru.

Pe final de repriză, Urbanul s-a aflat aproape de a reduce din handicap, dar Roman şi Ivaşcu au arătat că nu se află în zi de graţie. În actul secund, chiar dacă Cristi Bădoiu a întărit atacul cu Bogdan Constantinescu, linia ofensivă a Urbanului nu s-a dovedit mai productivă.

Fără vlagă în atac, echipa din Titu a fost nevoită să cedeze şi mai mult posesia mingii, iar adversarul să fie nemilos la buturile lui Gheţu. Astfel, în ultima parte a jocului, CS Afumaţi şi-a mărit avantajul pe tabelă, în urma reuşitelor semnate de Vlada (76) şi Voican (88).

La ultima fază a meciului, Urbanul s-a aflat la un pas de a marca golul de onoare, dar şutul lui Mirescu, din lovitură liberă, s-a oprit în braţele lui Obretin. După această înfrângere dureroasă, jucătorii lui Cristi Bădoiu trebuie să-şi schimbe atitudinea din teren pentru a se putea ajunge la un rezultat pozitiv în deplasarea de la Bradu, de vinerea viitoare.

În condiţiile existente, componenţii de pe „Orăşenesc” sunt obligaţi să câştige cu Atletic pentru a spăla ruşinea din ultimele două meciuri, dar şi pentru a nu pierde locul din prima jumătate a clasamentului.

Urban Titu – CS Afumaţi 0-4 (0-2)

Marcatori: Ionică (11), Funieru (18), Vlada (76), Voican (88).

Titu: Gheţu – Vlad, Ştefănescu, Caramalău, Mirescu – Corbu, Dicu (46 Fieraru), Bălşanu, Rădescu (46 Constantinescu) – Ivaşcu (c) – Roman (79 Nedelcu). Antrenor: Cristi Bădoiu

Afumaţi: Obretin – Ibrian, S. Bar, Mogoş, Stanca – Petculescu (81 Iancu), Matei (81 Muscă), Robicek – Vlada (c), Funieru (71 Voican), Ionică (71 Munteanu). Antrenor: Vasile Neagu

Stadion: „Orăşenesc”. Spectatori: 200.

Au arbitrat: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) – Doru Zamfir (Slatina), Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc). Observatori FRF: Constantin Gheorghe (Suceava) şi Constantin Ciocoiu (Băicoi).

Cartonaşe galbene: Ivaşcu (21), Ştefănescu (74), Constantinescu (87)/ Funieru (51).

Ionuţ Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial