20 aprilie 2024
Urban Titu A MĂCELĂRIT Viitorul Găești!

Urban Titu A MĂCELĂRIT Viitorul Găești!

urbanvUrban Titu a terminat cu fruntea sus al doilea amical din perioada de pregătire. Echipa antrenată de Cristian Bădoiu a surclasat la toate capitolele componenta Ligii a 6-a, Viitorul Găeşti, iar la final a obţinut o victorie mai mult decât categorică, cu scorul de 19-0 (9-0).

Meciul disputat la baza sportivă de la Hagioaica a avut o singură direcţie, către poarta adversarului, însă nu scorul a fost scopul acestei partide. În acest test de verificare, conducerea tehnnică a Urbanului a dorit să vadă la lucru toţi jucătorii care au ajuns în pregătiri şi în probe.

Astfel, pe durata înfruntării, staff-ul tehnic al Urbanului a trebuit să urmărească numai puţin de 17 jucători noi care şi-au făcut apariţia în echipamentul grupării din Titu.

În disputa cu Viitorul, Bădoiu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Gheţu – I. Constantin (FCM Târgovişte), Militaru, Dogaru (Sport Team Bucureşti), Mirescu – Corbu, Dicu, Feraru (Fortuna 2 Câmpina), Rădescu – R. Cârstea (ACS Berceni), Constantinescu (FCM Târgovişte), iar pe parcurs a mai apelat la serviciile unor jucători precum M. Mihai – Anghel (Concordia 2 Chiajna), Râpan (GŞA Nucet), Stan (Dinamo 2 Bucureşti), C. Neguţ, Laţea (Voinţa Pierşinari), Tuţă, Alexandrescu (Viitorul Bucureşti), R. Dobre (Progresul Mătăsaru), Nedelcu, Voicu (Urban 2), Săndulescu (Chindia Târgovişte), Şerbănescu (Urban 2), R. Neguţ (Voinţa Pierşinari), Tălmaciu (Urban 2) şi Maria (FCM Târgovişte). Cele 19 reuşite ale Urbanului, în jocul cu Viitorul, au purtat semnăturile lui Constantinescu, R. Cârstea, Corbu, Mirescu, Goşa (autogol), Dicu (2),  Nedelcu (3), C. Neguţ (2), Anghel, Voicu (3), Săndulescu (2) şi Maria.

Meciul cu formaţia găeşteană a reprezentat debutul lui Bădoiu pe banca tehnică a Urbanului. Mâine, de la ora 16.00, Titu va susţine la Pucioasa, un nou amical, împotriva echipei din localitate, PAS.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial