29 martie 2024
UNPR-iştii târgovişteni, în război cu primarul Cristian Stan!

UNPR-iştii târgovişteni, în război cu primarul Cristian Stan!

banciunprCOMUNICAT DE PRESĂ

 Organizația municipală a Uniunii Naționale pentru Progresul României –Târgoviște este șocată de gestul incalificabil și fără precedent al Primăriei municipiului Târgoviște și al viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, care din rațiuni pur politice se răzbună pe cetățenii municipiului Târgoviște.

Într-un gest incredibil, astăzi, în cartierul micro XII, pe strada I. Ghe. Florescu, reprezentanții Primăriei municipiului Târgoviște au tăiat și ridicat mobilierul stradal din spațiile de recreere, fără nicio motivație. Aducem la cunoștința târgoviștenilor că băncile respective au fost igienizate, reparate și vopsite, în urmă cu o săptămână, de către membrii UNPR Târgoviște, în cadrul campaniei “O săptămână în cartierul tău.”

Înțelegem că disperarea viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, crește pe zi ce trece, având în vedere faptul că PSD pierde constant sprijinul cetățenilor, dar considerăm că acesta nu este un motiv de răzbunare împotriva târgoviștenilor din microraionul XII, unul dintre cele mai vitregite cartiere din punct de vedere urbanistic. Înțelegem totodată că actuala conducere a Primăriei Târgoviște este deranjată de faptul că cetățenii municipiului se alătură într-un număr din ce în ce mai mare acțiunilor de voluntariat ale UNPR.

Solicităm pe această cale viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Cristian Daniel Stan, să oprească imediat acțiunile cu substrat politic, care nu fac decât să afecteze calitatea vieții târgoviștenilor ce se luptă, oricum, zilnic, să facă față traiului într-un municipiu lipsit de perspective, cum este Târgoviște.

BIROUL DE PRESĂ

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial