29 martie 2024

Universitatea „Valahia” din Târgovişte, nominalizată pentru a treia oară „Cea mai bună universitate regională”

uvalahiaCOMUNICAT DE PRESĂ

 EUROPEAN BUSINESS ASSEMBLY PREMIAZĂ UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TÂRGOVIŞTE PENTRU CALITATEA ÎN ŞTIINŢĂ ŞI EDUCAŢIE

Universitatea Valahia din Târgovişte a fost nominalizată pentru a treia oară ca fiind Cea mai bună universitate regională”. Comitetul Socrates al European Business Assembly a recunoscut încă o dată activitatea de succes a universităţii târgoviştene, datorită profesionalismului, dezvoltării şi realizărilor în domeniul ştiinţific şi educaţional, precum şi pentru nivelul înalt de pregătire al absolvenţilor. Universitatea a obţinut aceeaşi nominalizare în anul anterior şi în anul 2013.

Şi în acest an, rectorul Universităţii Valahia din Târgovişte, conf.univ.dr. Călin D. Oros a fost nominalizat la titlul de Cel mai bun manager al anului în domeniul ştiinţei şi educaţiei”, fiindu-i recunoscute meritele excepţionale în activitatea profesională.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la data de 20 decembrie 2016 în capitala mondială a ştiinţei şi educaţiei Oxford, Marea Britanie, în cadrul Summitului Liderilor Investiţie în ştiinţă şi educaţie: investiţie în viitor”.

Summitul Liderilor este un forum anual al investitorilor, al oamenilor de ştiinţă, al rectorilor din întreaga lume. Pe lângă decernarea premiilor, ediţia va cuprinde şi o conferinţă în care se vor dezbate noile trenduri în ceea ce priveşte învăţământul superior, învăţământul la distanţă, promovarea programelor şi metodologiilor educaţionale moderne, prezentarea realizărilor ştiinţifice şi a soluţiilor inovative, cooperare şi parteneriate internaţionale în domeniul educaţiei şi ştiinţei.

BIROUL COMUNICARE, IMAGINE ŞI RELAŢII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial