20 aprilie 2024
Unde a fost capturat cel de-al cincilea suspect în cazul crimei din Bezdead

Unde a fost capturat cel de-al cincilea suspect în cazul crimei din Bezdead

susp1A fost găsit cel de-al cincilea suspect în cazul crimei care a şocat Dâmboviţa acum câteva zile, când un bărbat de 30 de ani şi-a pierdut viaţa.

În încăierarea izbucnită la o stână, un alt cioban a fost grav rănit și se află în stare critică la spital.

Al cincilea suspect, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit de polițiști în pădurea din localitatea Bezdead. Acolo s-a ascuns preț de patru zile.

bezd5Tatăl victimei: “L-am găsit cam de la stână vreo 2-3 sute de metri, l-au tras, târâș, l-au băgat în niște mărăcine acolo”.

Atacul la care bărbatul încătușat acum ar fi fost părtaș a avut loc în noaptea de duminică spre luni. bezd6Potrivit anchetatorilor, cinci indivizi au dat buzna în stână pentru a se răzbuna pe un cioban de 35 de ani. Mărul discordiei ar fi fost un loc de pășunat. Printre suspecți se numără fostul socru al acestuia și actualul iubit al fostei sale soții. În încăierare, ajutorul ciobanului, în vârstă de 30 de ani, a fost ucis în bătaie.

bezd2Marius Buga, Pro TV: “Cei cinci suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru omor și tentativă de omor. Dacă vor fi gășiți vinovați riscă până la 25 de ani în spatele gratiilor”.

Baciul de 35 de ani, vizat de agresori, este în stare gravă la terapie intensivă, la spitalul din Târgoviște. Medicii spun că omul are răni care i-au pus viața în primejdie.

sjutElena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: “Pentru diagnosticul de pneumotorax drept, drenat chirurgical, traumatism cranio-cerebral și fracturi multiple, craniu, torace, coaste și mâna dreapta.”

bezd1Principalul suspect în acest caz este un bărbat de 68 de ani, care i-ar teroriza de ani buni pe localnici și care ar fi bănuit și de alte agresiuni.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial