Un vânător s-a împuşcat la o partidă de vânătoare, la Butimanu | TargovisteNEWS

Un vânător s-a împuşcat la o partidă de vânătoare, la Butimanu

vana1“Astazi, polițiștii au fost sesizați de Spitalul de Urgenta Floreasca cu privire la faptul ca un bărbat de 72 de ani, declara ca s-a autoaccidentat prin împușcare in genunchi la o partida de vanatoare.

Din primele date, se pare ca in timp ce acesta se afla la o partida autorizata de vânătoare de fazani, pe raza localității Lucianca, comuna Butimanu, a alunecat si arma i s-a declanșat accidental, fiind rănit in zona genunchiului.

Se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor producerii evenimentului”, informeaza Politia Dambovita.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]