Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro! | TargovisteNEWS

Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro!

perchezitiimascatiTânăr, reținut de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, care se sustrăgea cercetărilor privind infracțiunea de proxenetism.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de șantaj, constând în aceea că, la începutul lunii septembrie a.c., prin amenințare cu acte de violență, ar fi solicitat în mod injust 4.000 de euro, de la o femeie din Moreni.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 09 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]