Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro! | TargovisteNEWS

Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro!

perchezitiimascatiTânăr, reținut de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, care se sustrăgea cercetărilor privind infracțiunea de proxenetism.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de șantaj, constând în aceea că, la începutul lunii septembrie a.c., prin amenințare cu acte de violență, ar fi solicitat în mod injust 4.000 de euro, de la o femeie din Moreni.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 09 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Life-Style

Surpriză pentru tinerii care locuiesc la ţară

CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a În perioada 20-22 octombrie 2017, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” – Centrul Local “Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului “CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a”, concurs [...]