Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro! | TargovisteNEWS

Un târgoviştean, de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a şantajat o femeie, din Moreni, să îi dea 4000 de euro!

perchezitiimascatiTânăr, reținut de polițiști

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, care se sustrăgea cercetărilor privind infracțiunea de proxenetism.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de șantaj, constând în aceea că, la începutul lunii septembrie a.c., prin amenințare cu acte de violență, ar fi solicitat în mod injust 4.000 de euro, de la o femeie din Moreni.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 09 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]