Un tânăr din Lucieni a furat o maşină şi a buşit alte două autoturisme | TargovisteNEWS

Un tânăr din Lucieni a furat o maşină şi a buşit alte două autoturisme

accd“Politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Baleni au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Marcesti s-a produs un eveniment rutier.
Din primele cercetari, politistii au stabilit ca un sofer de 19 ani, din Lucieni, care nu detine permis de conducerea pentru nicio categorie de vehicule, in timp ce conducea au auto, pe raza localitatii Marcesti, ar fi intrat in coliziune cu un autovehicul stationat si cu un altul care circula din sensul opus de mers.
Evenimentul rutier a fost soldat doar pagube materiale. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.”
sursa – IPJ Dambovita
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]