29 martie 2024

Un tânăr, de 25 de ani, prins în flagrant când dădea mită unor agenți de poliție

rutiLa data de 18.05.2018, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 25 ani în timp ce oferea drept mită suma de 500 lei unor agenți de poliție.

În fapt, în urma denunțurilor a doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Dâmbovița formulate la sediul D.G.A. – S.J.A. Dâmbovița a rezultat faptul că în cursul zilei de 18 mai a.c., aceștia au depistat în trafic un tânăr care conducea un autoturism în care se afla o cantitate însemnată de material neferos pentru care nu deținea documente de proveniență, existând și suspiciunea că parte din aceste materiale să provină din săvârșirea de infracțiuni.

Cu ocazia controlului, bărbatul le-a oferit în repetate rânduri agenților de poliție o sumă de bani pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să nu întocmească actele de constatare a faptei.

În urma organizării activității de prindere în flagrant, acesta a fost depistat în timp ce oferea suma de 500 de lei celor doi agenți de poliție cu scopul menționat anterior.

În data de 18 mai a.c., a fost prezentat Tribunalului Dâmbovița, iar procurorul a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii  de dare de mită.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial