Un tânăr, de 23 de ani, din Târgoviște, i-a uimit pe polițiști! În ce hal a fost prins la volan | TargovisteNEWS

Un tânăr, de 23 de ani, din Târgoviște, i-a uimit pe polițiști! În ce hal a fost prins la volan

accimf2Surprins la volanul unui autoturism, deși consumase băuturi alcoolice

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița au oprit pe raza municipiului Târgoviște un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

VĂ REAMINTIM CE AR TREBUI SĂ ȘTIȚI DEJA:

Conducerea sub influența băuturilor alcoolice este una dintre cauzele producerii accidentelor de circulație.

Consumând alcool sau alte substanțe psihoactive, vă puneți în pericol pe voi, pe ceilalți participanți la trafic, dar riscați să fiți trași la răspundere contravențională, penală și, după caz, la plata unor despăgubiri civile.

 

 

 

 

Life-Style

Video! Moş Crăciun a ajuns la Răcari! A adus multe cadouri şi multă bucurie!

Moş Crăciun a ajuns la Răcari! Primarul Marius Caraveţeanu l-a aşteptat cu un ceai cald, apoi au pornit spre toţi copiii din localitate. Bătrânul cu barba ninsă are sacul plin cu daruri şi a adus cu el multă veselie. Copiii I-au pregătit poezii, cântece şi colinde şi aşteaptă nerăbdători marea întâlnire.