Un tânăr, de 23 de ani, din Târgoviște, i-a uimit pe polițiști! În ce hal a fost prins la volan | TargovisteNEWS

Un tânăr, de 23 de ani, din Târgoviște, i-a uimit pe polițiști! În ce hal a fost prins la volan

accimf2Surprins la volanul unui autoturism, deși consumase băuturi alcoolice

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița au oprit pe raza municipiului Târgoviște un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

VĂ REAMINTIM CE AR TREBUI SĂ ȘTIȚI DEJA:

Conducerea sub influența băuturilor alcoolice este una dintre cauzele producerii accidentelor de circulație.

Consumând alcool sau alte substanțe psihoactive, vă puneți în pericol pe voi, pe ceilalți participanți la trafic, dar riscați să fiți trași la răspundere contravențională, penală și, după caz, la plata unor despăgubiri civile.

 

 

 

 

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]