19 aprilie 2024

Un tânăr, de 20 de ani, reţinut de poliţişti după ce a făcut scandal la o înmormântare şi a împărţit pumni la priveghi

inmore1“La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Orașului Titu efectuează cercetări cu privire la un tânăr de 20 de ani, din localitatea Braniștea, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente.
In urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, in ziua de 9 noiembrie a.c., in jurul orei 21:30, in timp ce se deplasa pe strada, trecând pe langa o locuință unde era un priveghi, bărbatul in urma unui conflict spontan ar fi agresat mai multe persoane. Acesta se afla sub influenta băuturilor alcoolice.
Una din persoanele vătămate, un bărbat de 51 ani a fost transportat inițial la Spitalul Orășenesc Titu pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgenta Târgoviște pentru investigații medicale.
Cercetările se continua sub supravegherea si coordonarea procurorului de caz, urmând ca bănuitul sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei masuri preventive”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial