28 martie 2024
Un tânăr, de 19 ani, s-a sinucis crezând că iubita îl înșală. Ce spune tânăra

Un tânăr, de 19 ani, s-a sinucis crezând că iubita îl înșală. Ce spune tânăra

sino5În lipsa unui ajutor psihologic, cei care au accese de gelozie, uneori iraţionale, nu se pot controla, iar evoluţia patologică se poate sfârşi fie prin violenţă, fie prin depresie şi suicid.

sino7Dovada- destinul trist al unui tânăr de 19 ani, din Odobeşti. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor, chinuit de gândul că iubita îl înşală. Femeia susţine însă că i-a fost fidelă permanent, dar în ciuda dovezilor ei de dragoste, partenerul se simţea tot mai singur şi mai nefericit.

Cei doi aveau o relaţie de aproape trei ani. Tânărul lucra în construcţii, iar iubita lui este casnică. Rudele lui susţin că era supărat din cauză că îşi bănuia iubita de infidelitate.

sino4Elena Constantin, verișoară: Era o relaţie foarte tensionată, era gelos, ea îi ascundea telefonul şi mesajele. Credea că nu îl iubeşte şi că îl înşală.”

Petrică Constantin, vărul victimei: El mai mult a făcut din gelozie. Se gelozeau unul pe altul.
sino1Reporter: Credea că îl înşală?
Petrică Constantin: Cred că asta s-a întâmplat de a murit.

Femeia recunoaşte că se înstrăinaseră unul de altul. Duminică noapte, el a ieşit din casă, iar ea nu şi-a făcut griji pentru ce se intâmpla afară. sino6Un frate mai mic l-a găsit în agonie şi a sunat la 112 după ajutor. Până la sosirea echipajului de urgenţă, victima decedase.

sinoReporter: Era foarte gelos?
Diana Dumitrache, iubita tânărului decedat: Era.
Reporter: Cum reacţiona?
Diana Dumitrache, iubita tânărului decedat: Ţipa, dar nu zicea direct, tu mă înşeli sau cu cine mă înşeli.

sino3Maria Niculae, cumnată: “O iubea, ţinea la ea, se duceau împreună la bar, la magazin.”

Prietenii tânărului povestesc că acesta îşi iubea foarte mult partenera şi avea de gând să se căsătorească cu ea. Relaţia lor a fost însă una zbuciumată.

sino2Daniel Maraș, prietenul: “A avut alţi prieteni de pe la Titu, au venit aici la el la poartă, l-au bătut la el la poartă, l-au băgat în spital, din cauza ei. Apoi a plecat acasă, a venit iar, l-a păcălit că îl iubeşte.”

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Între timp, familia se pregăteşte de înmormântarea tânărului care peste două luni ar fi împlinit 20 de ani.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial