28 martie 2024
Un strop de bucurie şi pentru copiii şi bătrânii sărmani

Un strop de bucurie şi pentru copiii şi bătrânii sărmani

gae-centruCOMUNICAT DE PRESĂ

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, copiii şi adulţii din centrele rezidenţiale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Damboviţa, participă la slujbele religioase și alte acțiuni specifice acestor zile, precum și la diverse activități recreative și de socializare.

Tot în această perioadă, pe Platoul Prefecturii sunt expuse în vederea valorificării, felicitări de Paşte, ouă încondeiate și alte obiecte decorative, toate lucrate manual de către copii și adulți din centrele rezidențiale.

Toți beneficiarii vor participa la mese festive cu preparate tradiţionale, specifice acestei sărbători și vor primi cadouri din partea unor societăţi comerciale, instituţii, școli, persoane fizice.

Mulțumim cu această ocazie Arhiepiscopiei Târgoviștei și Parohiilor din județ, SC Arctic SA Găești, SC Falkor SRL, SC Royal Construct SRL Târgoviște, SC Filip and Family SRL Găești, Camera Notarilor Publici Ploiești.

Le mulțumim de asemenea copiilor și profesorilor de la nenumărate școli, grădinițe, licee din județ și Centrului Cultural Pucioasa, care au fost alături de beneficiarii noștri în aceste zile, precum și persoanelor fizice care au oferit cadouri.

Menționăm că lista sponsorilor este deschisă, urmând să fie oferite și alte surprize în următoarele zile.

Vă urăm Paște fericit, alături de cei dragi!

Director General,

ing. Cristiana Bucur

Persoană de contact,

cons. Cerasela Gurgu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial