19 aprilie 2024
Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe drumul de la Gura Foii. O fetiţă, de 3 ani, a fost rănită

Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe drumul de la Gura Foii. O fetiţă, de 3 ani, a fost rănită

Webp.net-resizeimage (5)O fetiță în vârstă de trei ani a fost rănită și dusă de urgenţă la spital, după ce mașina condusă de tatăl ei s-a răsturnat pe un drum din comuna Gura Foii.

Webp.net-resizeimage (6)Din primele verificări, polițiștii spun că șoferul de 32 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în şanţ.

Webp.net-resizeimage (4)La data de 4 octombrie a.c., în afara localității Gura Foii, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea unei minore de 3 ani.

“Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, unde, din primele verificări, a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Găești, ar fi condus un autoturism, pe DC 112, in afara localității Gura Foii, iar intr-o curba la stânga nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de deplasare.
In cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal”, precizează IPJ Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial