26 aprilie 2024

Un şofer din Lazuri, prins beat la volan!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiunile contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în atenția polițiștilor dâmbovițeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 39 de ani, din Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Lazuri, deşi se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Totodată,alți doi tineri de 18 și 25 de ani, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, după ce au fost depistați de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial