29 martie 2024
Un şofer beat şi fără permis a făcut scandal monstru cu poliţiştii de la Rutieră

Un şofer beat şi fără permis a făcut scandal monstru cu poliţiştii de la Rutieră

51679294_344887479695423_65585Scandal monstru pe şoseaua Găeşti, la ieşirea din Targoviste! Un şofer pus pe scandal a făcut circ cu poliţiştii de la Rutieră.
Agenţii au încercat să îl oprească pe automobilist, dar acesta a demarat în trombă. Avea şi motive să fugă de agenţi – nu avea permis de conducere, era beat, iar dubiţa era radiată din circulaţie…
“Politistii de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire conducatorului unei autoutilitare. Acesta nu a respectat semnalele agentilor de politie, motiv pentru care s-a procedat la urmarirea lui. Autoutilitara a fost oprita dupa aproximativ un kilometru.
Conducatorul autovehiculului a fost identificat in persoana unui barbat de 48 de ani, din Dragomiresti. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere, iar autoutilitara este radiata din circulatie.
Fiind testat cu aparatul etilotest, cel in cauza a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele lui a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii de infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice. Barbatul va fi retinut pentru 24 de ore, urmand  sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial