Un şofer beat şi cu permisul suspendat a făcut accident la Brăneşti | TargovisteNEWS

Un şofer beat şi cu permisul suspendat a făcut accident la Brăneşti

Webp.net-resizeimage“La data de 11 ianuarie a.c., pe raza localitatii Branesti s-a produs un accident de circulatie, soldat cu ranirea unui barbat de 60 de ani, victima fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internata.
In urma efectuarii cercetarii la fata locului, politistii au stabilit ca un barbat de 60 de ani, in timp ce conducea un autoturism, din directia Branesti-Pucioasa, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de o tanara de 25 de ani.
Totodată, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul avea suspendat dreptul de a conduce, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie sub limita de 0.40 mg/l.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.”
sursa – IPJ Dambovita
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]