Un şofer a intrat pe contrasens şi a făcut praf un BMW condus de o şoferiţă de 26 de ani | TargovisteNEWS

Un şofer a intrat pe contrasens şi a făcut praf un BMW condus de o şoferiţă de 26 de ani

lude2O șoferiță și un șofer – ambii de 26 de ani, au ajuns luni la spital, după ce mașinile pe care le conduceau s-au izbit violent pe un drum județean din Dâmbovița.

lude1Polițiștii spun că, într-o curbă, tânărul ar fi intrat pe celălalt sens de mers și a lovit cu putere autoturismul fetei.

lude3Băiatul de 26 de ani din comuna Ludești mergea la un supermarket din Târgovişte, împreună cu fratele şi cumnata lui, spun apropiaţii. lude3Potrivit primelor cercetări, pe drum a pierdut controlul asupra volanului, a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal maşina pe care tânăra o conducea regulamentar.

lude5Mătușa șoferului: “E nepotul meu, ia uite, maşina e praf, el e la spital. Şi fata aia nu are decât o zgârietură, pe el l-a luat salvarea la spital.”

ludeAmbii şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul judeţean din Târgovişte pentru îngrijiri şi investigaţii. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

lude4Cei doi au primit îngrijiri medicale şi au fost externaţi în aceeaşi zi. Pasagerii din maşina tânărului au scăpat teferi. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]