Un şmecheraş de la un liceu din Găeşti, săltat de jandarmi după ce a scos briceagul printre colegi | TargovisteNEWS

Un şmecheraş de la un liceu din Găeşti, săltat de jandarmi după ce a scos briceagul printre colegi

1--3-Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit la un liceu din orașul Găești.
Aceştia au fost sesizați de un reprezentant al instituției de învățământ cu privire la faptul că un elev se află în sala de curs cu un briceag asupra sa.
Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani a pătruns în unitatea şcolară cu un briceag, pe care pretindea că îl folosește pentru a se apăra de alți colegi.
Tânărului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.
INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]