Un şmecheraş de la un liceu din Găeşti, săltat de jandarmi după ce a scos briceagul printre colegi | TargovisteNEWS

Un şmecheraş de la un liceu din Găeşti, săltat de jandarmi după ce a scos briceagul printre colegi

1--3-Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit la un liceu din orașul Găești.
Aceştia au fost sesizați de un reprezentant al instituției de învățământ cu privire la faptul că un elev se află în sala de curs cu un briceag asupra sa.
Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani a pătruns în unitatea şcolară cu un briceag, pe care pretindea că îl folosește pentru a se apăra de alți colegi.
Tânărului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.
INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]