28 martie 2024
Un profesionist, numit la Ordine Publică, în Poliţia Dâmboviţa! Comisarul şef Nuță Ion, împuternicit pentru 6 luni

Un profesionist, numit la Ordine Publică, în Poliţia Dâmboviţa! Comisarul şef Nuță Ion, împuternicit pentru 6 luni

COMUNICAT DE PRESĂ

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să comunice următoarele:

Prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, începând cu data de 15 aprilie, domnul comisar șef de poliție Nuță Ion a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să exercite atribuțiile Șefului Serviciului Ordine Publică.

Acesta este absolvent al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și începând cu anul 2003 până în anul 2009, a desfășurat activități de investigare a infracțiunilor contra patrimoniului și pe linie de violență, fiind încadrat la Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște.

În perioada 2009-2014, ofițerul de poliție a fost Șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, iar în următorii doi ani a fost Șeful Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște.

În cursul anului 2016, acesta a fost numit Șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, până în anul 2020. Ulterior, domnul comisar șef de poliție Nuță Ion a fost împuternicit Adjunct pe linie de investigații criminale al Șefului Poliției Municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial