18 aprilie 2024
Un pompier din Târgoviște, lovit de o mașină în timp ce se afla în misiune

Un pompier din Târgoviște, lovit de o mașină în timp ce se afla în misiune

Un pompier de 41 de ani din Târgoviște a fost rănit în timp ce se afla în misiune. Militarul a fost lovit de o mașină care trecea prin zona în care echipajele interveneau.

O femeie de 35 de ani era singură în maşină şi povesteşte că se îndrepta spre un magazin din sat în momentul în care a avut loc accidentul.

Larisa Denardi, șofer: „Treceam pe lângă maşina de pompieri şi domnul pompier era pe lângă maşină şi s-a dat un pas înapoi şi l-am lovit”.
Reporter: „Cu ce viteză circulaţi?”
Larisa Denardi: „Foarte mică viteza”.
Reporter: „Cât aveaţi la oră?”
Larisa Denardi: „10 la oră, nici 10”.

Căpitan Gabriel Vișan, comandantul Detaşamentului de pompieri Târgovişte: „Un coleg de-al nostru a fost acroşat de un autoturism. La acel moment se pregătea să scoată accesoriile pentru a interveni”.

Imediat după impact, subofiţerul rănit, în vârstă de 41 de ani, a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde medicii îi acorda îngrijiri şi îl investighează. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Pompierul rănit şi colegii lui fuseseră chemaţi de un bărbat de 74 de ani, care a sunat la 112, disperat că fiul lui vrea să dea foc locuinţei. Din fericire însă, individul nu şi-a pus planul în aplicare.

Constantin Constantinescu, proprietarul casei: „Fiu-meu a zis că arde, că a dat foc. A scos toate alea afară, nu era niciun foc. Beat mort”.

La începutul lunii, tatăl a obţinut un ordin de protecţie împotriva băiatului, despre care susţine că este agresiv. Dar judecătorii i-au permis apoi celui reclamat să se întoarcă în casa părintească, iar scandalurile au reînceput.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial