23 aprilie 2024
Un poliţist local din Târgovişte, surprins în timp ce dormea în maşina instituţiei

Un poliţist local din Târgovişte, surprins în timp ce dormea în maşina instituţiei

pollocalUn târgoviştean l-a surprins pe un angajat al Poliţiei Locale din Târgovişte în timp ce dormea în maşina de serviciu.

Imaginile au ajuns pe internet, dar şi la şefii poliţiştului.

Aceştia au reacţionat printr-un comunicat de presă, exprimându-şi regretul faţă de incidentul apărut.

“Poliția Locală Târgoviște își exprimă dezamăgirea față de situația semnalată de un cetățean din municipiu cu privire la neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către un polițist local. Mulțumim mass-media pentru prezentarea cazului sesizat, întrucât instituția Poliția Locală Târgoviște trebuie să își exercite activitatea în sprijinul comunității locale.

Menționăm că a fost demarată o procedură internă de cercetare pentru a fi luate măsuri disciplinare drastice, pe care le vom face publice ulterior.

Poliția Locală Târgoviște își asumă, regretă și dă asigurări ferme că își va desfășura în continuare activitatea în slujba și în interesul târgoviștenilor, pe bazaprincipiilor încrederii, proximităţii şi proporţionalităţii, deschiderii şi transparenţei, eficienţei şi eficacităţii, răspunderii şi responsabilităţii, imparţialităţii şi nediscriminării”, se arată în comunicat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial