20 aprilie 2024

Un patron din Găeşti, acuzat că s-a năpustit cu pumnii pe un bărbat bolnav de inimă!

hogaesti2Găeşteanul Gigi Scarlat a primit o ”corecție” cu pumnii în mijlocul străzii, de la Costel Dumitru zis “Costică Puriu”, patron de tarabe prin Piaţa “Sfîntul Ilie”. Scarlat ne-a declarat că nu a avut niciodată vreun conflict cu individul, că se cunoşteau doar de “bună ziua” şi că s-a pomenit luat la pumni  în timp ce se plimba cu un amic. A aflat ulterior că “Puriu” i-ar fi pus gând rău pe motiv că l-ar fi bănuit de “ciripitor” la Poliţia Găeşti, când, în prejma Anului Nou,  i-au fost ridicate petardele, care erau pitite în aceeaşi locaţie pe unde Scarlat are o prăvălie.

Omul a fost dus la Spitalul Găeşti, ambulanţa transportându-l ulterior la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte, pentru mai multe investigaţii.

Trebuie menţionat faptul că Gigi Scarlat a suferit de curând o operaţie dificilă pe cord, cu trei bypass-uri coronariane, iar “Puriu” i-a pus viaţa în pericol, lovindu-l cu furie şi  provocându-i un serios traumatism toracic. După ce l-a bătut bine pe Scarlat, şi-a găsit altă victimă, o tânără de 30 de ani, căreia i-a aplicat, tam-nesam, acelaşi tratament.

Din informațiile oferite de Poliţia Dâmboviţa, au fost întocmite două dosare penale pe numele bătăuşului şi se fac în continuare cercetări.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial