Un necaz de foc s-a abătut asupra unei familii din Malu cu Flori | TargovisteNEWS

Un necaz de foc s-a abătut asupra unei familii din Malu cu Flori

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Micloșanii Mici
Astăzi, în jurul orei 09:15, pompierii de la Garda de Intervenție Voinești au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească (bucătărie) din localitatea Micloșanii Mici (comuna Malu cu Flori).
Pentru lichidarea incendiului, pompierii voineșteni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Webp.net-resizeimageDin primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum (metalic) neprotejat termic corespunzător față de elemente combustibile.
Au ars: bucătăria (confecționată din lemn) pe o suprafață de cca.35mp, piese de mobilier, obiecte de uz gospodăresc și aparatură electrocasnică din interiorul anexei.
Pompierii au lichidat rapid incendiul, salvând din calea flăcărilor anexele gospodărești situate în imediata vecinătate.

 

sursa – ISU Dambovita

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]