20 aprilie 2024
Un Like pentru 1 euro donat copiilor din Valea Screzii! Fă-le un Crăciun mai frumos!

Un Like pentru 1 euro donat copiilor din Valea Screzii! Fă-le un Crăciun mai frumos!

Campania “Salveaza Craciunul”, demarata de Stirile ProTv si ziarul Gandul, da roade. In doar cateva ore, pe site-ul creat special pentru copiii orfani din Valea Screzii au fost peste 40.000 de accesari.

Acum cateva zile, cei mici au ramas fara mancare, dupa ce bucataria si depozitul de alimente s-au facut scrum. In tabara din Valea Screzii sunt 400 de suflete. Marti dimineata, la ora 4:00, in tabara din Valea Screzii s-a dat alarma. Bucataria, biblioteca si sala de calculatore erau in flacari. Copiii priveau neputinciosi la dezastru. Joi seara, Stirile ProTv si ziarul Gandul au lansat campania “Salveaza Craciunul” si v-au invitat sa dati un like. Pana acum s-au strans de la sponsori 23.000 de euro.

Joi, o parte din copii din Valea Screzii au venit sa ne colinde. Ministerul Apararii a trimis in Valea Screzii o bucatarie rulanta, corturi militare, alimente, vesela si imbracaminte. Iar joi, in mai multe scoli in Bucuresti s-au strans daruri si bani pentru copiii nevoiasi din Valea Screzii. Campania noastra continua. Copii au nevoie de mancare si materiale de constructie. Din pacate, cu doua zile inainte sa arda bucataria au ars si grajdurile cu tot nutretul strans pentru animale.

Intrati pe salveazacraciunul.ro si dati like, iar sponsorii vor da bani. Pe site-ul Stirilor ProTv si gandul.info gasiti conturile in care puteti sa donati. Numai impreuna putem sa-i ajutam pe copii din Valea Screzii sa se bucure de Craciun.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial