Un inginer de 48 de ani din Dâmboviţa s-ar fi sinucis. A fost doborât de moartea mamei | TargovisteNEWS

Un inginer de 48 de ani din Dâmboviţa s-ar fi sinucis. A fost doborât de moartea mamei

spanz5Moarte cu multe semne de întrebare în Dâmboviţa. Un inginer de 48 de ani a fost găsit fără suflare în casa lui de vacanţă şi toată lumea bănuieşte că omul a recurs la un gest extrem.

spanz6Era dărâmat de moartea recentă a mamei şi se temea acum şi pentru tatăl său, povestesc rudele.

spanz2Bărbatul, de profesie inginer, era căsătorit şi avea un băiat. Familia e stabilită în Câmpulung, dar are şi o casă de vacanţă în comuna Văleni, unde omul a venit zilele trecute ca să muncească în livada de meri.

spanz3Un vecin a încercat să ia legătura cu el şi, când a văzut că nu răspunde la telefon, a mers la el acasă, unde l-a găsit fără suflare.

spanzRudele povestesc că bărbatul a fost doborât de moartea mamei, iar în ultima vreme era foarte îngrijorat deoarece tatăl său se simţea tot mai rău.

spanz1Rudă a victimei: “Supărarea acumulată în timp. Îl avea şi pe tatăl lui foarte bolnav. Suferea foarte mult. Copilul la facultate, o situaţie foarte bună…”

spanz4În timp ce apropiaţii cred că grijile i-ar fi întunecat judecata, poliţiştii au deschis o anchetă şi caută şi ei răspunsuri.

Sursa: Pro TV

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]