23 aprilie 2024
Un individ luat la ocazie a pus pe jar toată poliţia după ce a reclamat că a fost bătut şi tâlhărit

Un individ luat la ocazie a pus pe jar toată poliţia după ce a reclamat că a fost bătut şi tâlhărit

talhp1Acuzații grave îi sunt aduse unui șofer de 25 de ani. Un bărbat din Dâmbovița susține că băiatul l-a lovit și i-a luat câteva sute de lei după ce s-a urcat în mașina lui, la ocazie.

Tânărul nu recunoaște însă nimic.

talhp2Bărbatul de 50 de ani povesteşte că s-a urcat în maşina de ocazie din fosta autogară din Târgovişte. Când a ajuns în Pietrari, localitatea natală, şoferul i-ar fi cerut mai mulţi bani pentru cursă, dar el a refuzat. În acea clipă ar fi izbucnit scandalul.

talhp5Gabriel Drăghici, reclamant: “Când am ajuns, mi-a zis să îi mai dau 20 de lei. Mi-a dat un pumn aci, mi-a luat banii şi a pornit maşina, făcându-mi vânt şi căzând jos eu.”

Omul a anunţat poliţia, iar agenţii l-au găsit pe conducătorul auto în mai puţin de jumătate de oră. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, originar din Bacău, a fost dus la audieri.

talhpMaşina suspectului a fost percheziționată, iar în interior au descoperit 150 de lei. Acesta a recunoscut la audieri că a practicat taximetria la negru, dar spune că nu se face vinovat de tâlhărie.

talhp3Reporter: “I-aţi luat banii cu forţa?”

Adrian Barbu, şofer reclamat: “Nu, nu. Banii au fost căzuţi în maşină şi după ce am dat să îi dau banii înapoi, nu, că a avut mai mult. Nici nu l-am atins, habar nu am ce a făcut. Nu e nicio tâlhărie.”

Tânărul se află de aproximativ două săptămâni într-un sat din Dâmboviţa, împreună cu soţia, pentru botezul unei nepoate. Când au aflat de acuzaţiile care îi sunt aduse, rudele au fost şocate.

talhp7Iuliana Borş, cumnata şoferului reclamat: “A plecat la taximetrie, m-am trezit cu poliţia la poartă ca a tâlhărit pe nu ştiu cine, eu îl ştiu un băiat serios, cuminte, la locul lui, nu ştiu să aibă probleme, a venit la mine în vizită.”

talhp8Şoferul a fost amendat pentru transport ilegal de persoane, iar reclamantul a primit o sancţiune de o mie de lei pentru alarmarea falsă la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial