19 aprilie 2024
Un individ, de 30 de ani, din Târgovişte, prins după o serie de fapte penale

Un individ, de 30 de ani, din Târgovişte, prins după o serie de fapte penale

viold5Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgoviște, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de art. 253, art. 228 și art. 335 din Codul Penal.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 19 iunie a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Târgoviște, fără a poseda permis de conducere, intrând în coliziune cu un alt autovehicul condus de o femeie.

În urma producerii evenimentului rutier, nu au rezultat victime, doar pagube materiale, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat ulterior de polițiști.

De asemenea, în cursul anului 2018 și 2019, acesta ar fi distrus un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc, de pe raza municipiului Târgoviște, și ar fi sustras dintr-o societate comercială un telefon mobil.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial