28 martie 2024

Un individ a incendiat casa fostei soții, cu gând să o omoare. A recunoscut tot în fața anchetatorilor

incem6Un individ de 48 de ani, din satul Meri, comuna Mogoşani, a fost arestat după ce a recunoscut că a pus foc, intenţionat, în casa fostei sale soţii.

Bărbatul o ameninţa că va face acest lucru încă din primăvara, furios că ea ceruse divorţul. Şi-a pus planul în aplicare când femeia era acasă, dar se afla, împreună cu mai multe rude, în alt corp al clădirii.

incem5Fosta soție: „A aruncat sticla, canistra de benzină în hol, după aia, aici la drum, el ştiind că dorm aici, ca eu să fiu încolţită, să fiu încolţită şi din stânga şi din dreapta, ca să nu pot să mai ies, să ard! Intenţia lui a fost să mă omoare pe mine!”

incem3Convinsă că a fost ţinta unui gest criminal, femeia de 42 de ani povesteşte că fostul ei soţ bea tot mai mult şi devenise violent. După două decenii de convieţuire dificilă a decis să se despartă de el, ceea ce l-a înfuriat teribil. Bărbatul ar fi pătruns în casă în vreme ce ea şi restul familiei se aflau într-o încăpere separată.

incem8Jana Andronache-fosta soacra a bărbatului arestat: „Auzim odată, buuum! A oprit curentul, am rămas pe întuneric, beznă, ginerele zice, ceva e în neregulă. Ne-am trezit, flacără mare şi a mai făcut odată, buuum! Benzină a fost, a venit de la criminalistică şi au constatat că a dat cu benzină!”

incem4Individul, angajat ca paznic al unei societăţi din Capitală, a primit după divorţ permisiunea de a locui în casa unor rude de-ale fostei soţii. Femeia spune că şi acolo a încercat să provoace un dezastru.

incem7Fosta soție: „A vrut să dea şi acolo, butelia dată drumul şi ochiurile date drumul, de la aragaz, nu puteai să intri de miros de gaz şi de benzină. Ne ameninţa că ne omoară, vă omor, vă dau foc, ardeţi ca şobolanii în casă! Şi asta a şi făcut!”

incem2În ciuda intervenţiei pompierilor, din casa femeii au rămas doar pereţii; toate lucrurile, mobila şi electrocasnicele i-au fost distruse. Chemaţi imediat la faţa locului, poliţiştii au reuşit să dea de urma suspectului, care fugise.

incemMarius Buga, Pro TV: Bărbatul a recunoscut în fata anchetatorilor că a pus foc intenţionat în locuinţa fostei soţii. A fost prins cu ajutorul unui câine de urmă, aici, în lanul de porumb de la marginea satului. A fost încătuşat şi dus la audieri. Este cercetat penal pentru distrugere prin incendiere, iar magistraţii au decis să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

incem1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial