Un hoț periculos a fost încătușat de polițiștii din Găești! Spărgea casele… pe bandă rulantă! | TargovisteNEWS

Un hoț periculos a fost încătușat de polițiștii din Găești! Spărgea casele… pe bandă rulantă!

hot-gaestiBănuit de furturi din locuințe, arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, din Găești, bănuit de comiterea a 11 infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada iulie- octombrie a.c..

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Judecătoriei Găești cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia instanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, bănuitul fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Polițe Județean Dâmbovița.

În cursul zilei de 2 noiembrie a.c., polițiștii, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la locuința bărbatului.

În urma percheziției domiciliare, au fost indisponibilizate mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Prin activitățile infracționale, bănuitul a creat un prejudiciu estimat la 80.000 de lei, fiind recuperat și restituit persoanelor vătămate în proporție de 90%.

 

 

 

 

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]