Un dâmboviţean a fost reţinut după ce a cheltuit ilegal 13 miliarde de lei vechi | TargovisteNEWS

Un dâmboviţean a fost reţinut după ce a cheltuit ilegal 13 miliarde de lei vechi

bani-evaziune-fiscalaReținut de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 272, alin.1 lit.b din Legea 31/1990, respectiv „folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.

Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta ar fi retras peste 1.300.000 de lei din contul unei societăți, bani pe care i-ar fi folosit în scop personal.

Activitățile de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]