Un chinez a dat de belea după l-a oprit poliţia, la Răcari! | TargovisteNEWS

Un chinez a dat de belea după l-a oprit poliţia, la Răcari!

IMG_0374Polițiștii au depistat în trafic un bărbat în timp transporta ilegal decorațiuni și articole specifice sezonului de iarnă. Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 21.000 de lei, au fost confiscate, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, sprijiniți de efective de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au depistat în trafic un cetățean de origine chineză în timp ce transporta decorațiuni și articole specifice sărbătorilor de iarnă pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar bunurile, în valoare totală de 20.900 de lei, au fost confiscate.

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]