23 aprilie 2024
Un bărbat s-a sinucis, terorizat de teama că va lua Covid-19. Ce a scris în biletul de adio

Un bărbat s-a sinucis, terorizat de teama că va lua Covid-19. Ce a scris în biletul de adio

sin2 (1)Un bărbat de 61 de ani din Odaia Turcului, comuna Mătăsaru, și-a pus capăt zilelor, speriat că se va îmbolnăvi de COVID.

Omul nu mai suporta gândurile ce-l chinuiau și se temea îngrozitor deși, spun apropiații, nu avea nici un motiv serios pentru îngrijorarea lui.

sin4 (1)Rudele, care cred că cel mai probabil bărbatul ar fi suferit o depresie, l-au găsit fără suflare, iar în scurt timp au dat și de biletul de adio care explică gestul său extrem.

Bărbatul era căsătorit și locuia împreună cu soția, soacra, fiica și fiul său. Lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul virus.

În biletul de adio i-a mărturisit soției că frica nu-i dă pace și a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi.

sin3 (1)Maria Croitoru, vecina victimei: ”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”.

sin1 (1)Marius Buga, Pro TV: ”Imediat după ce l-au descoperit pe bărbat, la fața locului au sosit echipajele de la ambulanță și poliție.

Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul omului.

 

”E greu, e foarte greu…”

Cunoscuții își amintesc că în ultima perioadă bărbatul devenise tot mai abătut și mai retras.

sin6 (1)Vecină: ”El era timpul nu zâmbea, tot timpul era supărat”.

Vecină: ”Nu prea comunica cu persoanele”.

sin5 (1)Vecină: ”Dumnezeu dacă vrea ne ia din fundul grădinii, eu așa zic. Credință în Dumnezeu și mergem înainte. E greu, e foarte greu…”.

Ciudat este că omul s-a lăsat cuprins de gânduri negre, deși uzina la care lucra a luat măsuri serioase împotriva răspândirii coronavirusului.

sin (1)Astfel, angajații intrau pe rând în tură și erau supuși unui triaj epidemiologic riguros.

Toate spațiile de lucru, vestiarele și autobuzele pentru transportul muncitorilor erau permanent dezinfectate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial