28 martie 2024
Un bărbat, ginerele său şi un alt tânăr au murit într-un groaznic accident de circulaţie

Un bărbat, ginerele său şi un alt tânăr au murit într-un groaznic accident de circulaţie

O  tragedie s-a întâmplat în Argeș, pe șoseaua ce leagă Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Un autoturism cu volanul pe dreapta, înmatriculat în Anglia și condus de un tânăr de 29 de ani, a intrat în depășire pe o porțiune de șosea cu două benzi.

A derapat din cauza vitezei și a carosabilului umed și a ajuns pe contrasens, în fața unui TIR încărcat cu 100 de butelii de oxigen.

Angajat ISU: ”La fața locului este un autocamion plin cu butelii de oxigen, căzut în râpă la aproximativ 30 de metri, un autoturism BMW cu 3 victime”.

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Ciocăneşti, Dâmbovița, aflat pe locul din stânga, lângă șofer, a fost scos mort dintre fiare, iar șoferul de 29 de ani, socrul celui de 50 de ani și un pasager de 24 de ani, tot din Ciocăneşti, s-au stins câteva ore mai târziu, la spital.

Şoferul venea din Dâmboviţa. Îşi construia casă la Sibiu şi îşi luase socrul şi un cunoscut din sat să meargă pentru a-şi face măsurătorile pentru geamurile locuinţei.

Nenorocirea a făcut ca toţi trei să moară în cumplitul accident.

La fața locului a fost mare pericol de explozie: mai multe butelii de oxigen s-au fisurat. Și traficul s-a gâtuit, în zonă, iar vreme de trei ore s-a circulat pe rute ocolitoare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial