28 martie 2024
VIDEO! Un bărbat din Voineşti şi-a îngropat mama în curtea casei. Cum şi-a motivat fapta în faţa poliţiei care-l bănuieşte de crimă!

VIDEO! Un bărbat din Voineşti şi-a îngropat mama în curtea casei. Cum şi-a motivat fapta în faţa poliţiei care-l bănuieşte de crimă!

ingropata190914-1Orice adevar iese la un moment dat la iveala – o dovedeste un caz cutremurator cu care se confrunta anchetatorii din Dambovita. Dupa patru ani, au descoperit cadavrul unei batrane ingropat in propria ei gospodarie.

Principalul suspect al crimei oribile este considerat chiar fiul femeii. Barbatul a fost retinut, iar pe parcursul anchetei a recunoscut ca a ingropat-o cu mainile lui, dar a motivat ca a facut asta pentru ca i-a respectat mamei ultima dorinta de a fi aproape de casa.

Batrana locuia numai cu fiul ei, insa vecinii n-au mai vazut-o de patru ani. Li s-a parut suspect ca de fiecare data cand voiau sa mearga in vizita, baiatul ii refuza. Motivul era mereu acelasi: mama lui e imobilizata la pat, se simte rau si nu poate primi pe nimeni.

Oamenii au povestit ca pe vremea cand traia, femeia se plangea mereu ca fiul ei o bate crunt. De aceea, anchetatorii cred ca el ar fi omorat-o, apoi i-a ascuns cadavrul.

Trupul femeii a fost gasit ingropat in curtea casei. Procurorii au deschis o ancheta penala, iar toate indiciile duc spre o crima. De aceea, fiul femeii – suspectul principal al faptei – a fost retinut.

Anchetatorii au ridicat cadavrul batranei, care in 2010 avea 82 de ani. Este intr-o avansata stare de putrefactie, asa ca va fi greu de stabilit o cauza a decesului.

Suspectul principal, in varsta de 51 de ani, va fi expertizat psihic.

ingropata190914-7

ingropata190914-2

ingropata190914-6 ingropata190914-5 ingropata190914-4 ingropata190914-3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial