Un bărbat din Vlădeni a dispărut fără urmă! L-aţi văzut? | TargovisteNEWS

Un bărbat din Vlădeni a dispărut fără urmă! L-aţi văzut?

disp-vladeniPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui bărbat din Vlădeni, care, în dimineața zilei de 09 octombrie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

DUMITRACHE MARIAN, de 54 de ani, are următoarele semnalmente: 1,80m înălțime, 85 de kilograme greutate, ochi negri, brunet, față ovală, constituție atletică, o cicatrice vindecată, în zona frunții, care se prelungește peste sprânceana stângă.

La data plecării, bărbatul purta blugi de culoare neagră, o haină și o vestă de culoare neagră, iar pe cap un fes negru cu gri.

Totodată, era încălțat cu teneși de culoare albastră, cu inserții albe.

Pe mâna stângă purta un inel tip verighetă, dintr-un material alb.

Cei care dețin informații utile în vederea depistării susnumitului sunt rugați să sune la 112, apel gratuit sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]