25 aprilie 2024

Un bărbat din Săteni, arestat pentru violare de domiciliu şi distrugere

arestati2Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din localitatea Săteni.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Târgoviște la executarea unei pedepse privative de libertate penrtu 1 an și 5 luni pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

Infracțiune la regimul rutier, reținută în sarcina unui bărbat din Gheboaia

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Gheboaia pe care l-au depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

viold5Razie a polițiștilor

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și de la secțiile de poliție rurală aflate în arondare au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor ilicite.

În cadrul raziei, polițiștii au verificat 247 de vehicule, au legitimat 329 de persoane și au aplicat 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.115 lei.

Din totalul amenzilor, 10 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 22 le Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 120 pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Ca măsura complementară, polițiștii au confiscat 23,5 litri băuturi alcoolice, 240 de țigarete, 180 de kilograme de fier vechi și 100 de kilograme de legume pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

Poliția dâmbovițeană vă informează:

  • Față de bărbatul din Suceava, bănuit de contrabandă cu țigarete, a fost dispusă măsura controlului judiciar .

  • Împotriva celor trei bărbați din județul Ilfov, bănuiți de comiterea unor furturi din societăți comerciale, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

  • Bărbații reținuți pentru infracțiunea de „violențe în familie” s-au împăcat și au fost puși în libertate.

violdAcțiuni preventive în Moreni

Polițiștii de proximitate au fost alături de elevii și cadrele didactice de la două unități de învățământ din Moreni, în mijlocul cărora au derulat activități de informare.

Prevenirea și combaterea delincvenței juvenile și victimizarea minorilor au fost principalele subiecte abordate, elevilor fiindu-le transmise atât recomandări și sfaturi utile, cât și informații referitoare la împrejurările care determină implicarea în evenimente negative.

Activitățile au continuat cu o campanie stradală, de informare și prevenire a violenței în școli.

COMUNICAT DE PRESĂ

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să facă următoarele precizări:

Începând cu data de 01 martie 2017, subcomisarul de poliție Matei George a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile șefului Poliției Orașului Titu întrucât mandatul fostului comandant a expirat în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, începând cu aceeași dată, comisarul șef de poliție Andreiana Romeo a fost împuternicit la comanda Poliției Orașului Răcari.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial