20 aprilie 2024

Un bărbat, din Ocniţa, a ajuns la închisoare la 63 de ani

arestati1Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiștii dâmbovițeni

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au depistat un bărbat de 63 de ani, din Ocnița, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea unui an de închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de furt.

De asemenea, un alt bărbat de 40 de ani, condamnat la executarea unei pedespe privative de libertate pentru o perioadă de doi ani pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, a fost depistat de poliţiştii din Moreni.

Aceștia au fost încarceraţi în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Mărgineni.

thumbnail1Patru persoane sunt cercetate de polițiștii rutieri pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Poliţiştii rutieri din Dâmbovița au depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Geangoești, deși se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, alți doi bărbați sunt cercetați de polițiști, după ce au fost surprinși conducând autovehicule pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări a reieșit că unul dintre autovehicule nu era înregistrat în circulație, iar celălalt avea valabilitatea autorizației provizorii de circulație expirată.

De asemenea, un bărbat din Călărași a fost depistat la volanul unui autoturism, deși avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

inse2Atenție la ofertele de pe internet! Evitați să depuneți bani în contul unor persoane necunoscute!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat din Bărbulețu despre faptul că ar fi fost înșelat de o persoană necunoscută.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 03 decembrie a.c., partea vătămată ar fi depus 3.000 de lei în contul unei persoane necunoscute, pentru închirierea unei vile în Azuga.

A doua zi, păgubitul a mers în Azuga să identifice vila, însă acesta a constatat că imobilul nu există.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În prezent, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării bănuitului, tragerii lui la răspundere penală și pentru recuperarea prejudiciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial