20 aprilie 2024

VIDEO! Un bărbat din Dâmbovița s-ar fi sinucis din cauza remușcărilor. Tatăl lui vitreg spune că a luat adesea bătaie de la fiu

vladenCazut in patima bauturii, un barbat de 47 de ani, din Vladeni, judetul Dambovita, s-a hotarat sa isi incheie socotelile cu viata.

Apropiatii cred ca l-au coplesit remuscarile, din cauza felului in care s-a purtat cu tatal vitreg, care l-a crescut. Nu doar ca i-a luat in repetate randuri pensia, ori micile economii, dar il si batea in vazul vecinilor ce se temeau sa intervina.

vladen2Barbatul locuia cu tatal sau vitreg, care l-a crescut inca de mic, si cu sotia. Femeia a fost cea care l-a gasit fara viata.

Disperate, rudele au sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj de la Ambulanta Dambovita. Din pacate, salvatorii n-au mai putut decat sa constate decesul.

vladen4Omul cazuse in patima bauturii, iar din aceasta cauza si-a pierdut si locul de munca, povestesc rudele. Uneori devenea foarte violent, iar victima s-a intamplat sa-i cada de mai multe ori chiar tatal sau. Caruia nu o singura data i-a furat economiile sau pensia.

Nu m-au batut mamica si taticul meu cat m-a batut el. M-a batut, bre, m-a batut de o suta de ori. De cate ori ne-a pus foc, am dat drumul la porci, la cal, la vitel, sa nu arda de vii“, a spus tatal victimei.

L-a incantat bautura prea mult, fara serviciu, furandu-i banii lui tac-su, i-a luat 35 de milioane, l-a urmarit, omul se ocupa cu afaceri cu piata. Cat putea atata ii lua“, a spus o vecina.

vladen3Cam mereu facea scandal baiatul asta. Cu tac-su, cu nevasta, cu copiii, isi facea probleme“, a spus o ruda.

Politistii spun ca nu exista suspiciuni in legatura cu moartea barbatului, care s-a sinucis. Rudele se pregatesc acum sa-l conduca pe ultimul pe drum, insa fara obisnuita slujba de inmormantare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial