Un bărbat din Bilciureşti, cercetat penal după ce a furat instalaţia de irigaţie | TargovisteNEWS

Un bărbat din Bilciureşti, cercetat penal după ce a furat instalaţia de irigaţie

www.mariusbuga.ro_images_irigatiiPersoane cercetate de polițiști pentru furt calificat și tentativă de furt

Polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Butimanu au identificat un bărbat din Bilciurești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în noaptea de 07 spre 08 mai a.c., ar fi sustras mai multe componente de irigație amplasate pe o proprietate privată.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.

De asemenea, polițiștii de la Raciu au probat activitatea infracțională a doi tineri care, în perioada 17 februarie-10 martie a.c., ar fi încercat să sustragă diverse bunuri dintr-o locuință.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările, iar la finalizarea acestora se va propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]