19 aprilie 2024
Un bărbat care consumase alcool, lovit pe trecerea de pietoni de un agent de la Penitenciarul Găeşti

Un bărbat care consumase alcool, lovit pe trecerea de pietoni de un agent de la Penitenciarul Găeşti

accag1Un bărbat din Găeşti şi-a văzut moartea cu ochii, chiar pe trecerea de pietoni. Omul de 51 de ani a fost izbit de o maşină condusă de un agent de la penitenciarul Găeşti.

accagŞoferul de 21 de ani nu a reuşit să oprească la timp şi l-a luat pe capota pe pieton. Victima se plimba singură pe stradă când s-a întâmplat accidentul.

accag2Şoferul le-a povestit poliţiştilor că circula cu cel mult 30 – 40 de kilometri la oră, afară ploua şi avea vizibilitatea redusă. accag8La un moment dat, i-a apărut pietonul brusc în faţă, a încercat să îl evite, nu a reuşit şi l-a lovit. Apoi a sunat la 112 după ajutoare.

accag3Agentul ieşise de la Penitenciarul Găeşti, unde lucrează, şi se îndrepta spre casă. accag6Incidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din fata Primăriei

accag4Mihai Croitoru, şofer: „Fix când era să ies de pe trecerea de pietoni, a apărut în faţa mea dânsul. Am frânat cât am putut de repede, am coborât, m-am dus la dânsul, am văzut că era conştient. Mirosea puternic a alcool.”

Medicii au reuşit să îl stabilizeze pe rănit

accag5Dr.Cristina Seltea, directorul Spitalului orăşenesc Găeşti: „Un domn, de 51 de ani, în stare de ebrietate avansată, foarte avansată, politraumatism prin accident rutier, fără să pună viaţa în pericol.”

accag7Agentul de penitenciare a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. Acesta a indicat că nu consumase alcool. Totuşi I s-au recoltat şi probe de sânge. Între timp, poliţiştii au deschis, pe numele şoferului, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial