Un bărbat care consumase alcool, lovit pe trecerea de pietoni de un agent de la Penitenciarul Găeşti | TargovisteNEWS

Un bărbat care consumase alcool, lovit pe trecerea de pietoni de un agent de la Penitenciarul Găeşti

accag1Un bărbat din Găeşti şi-a văzut moartea cu ochii, chiar pe trecerea de pietoni. Omul de 51 de ani a fost izbit de o maşină condusă de un agent de la penitenciarul Găeşti.

accagŞoferul de 21 de ani nu a reuşit să oprească la timp şi l-a luat pe capota pe pieton. Victima se plimba singură pe stradă când s-a întâmplat accidentul.

accag2Şoferul le-a povestit poliţiştilor că circula cu cel mult 30 – 40 de kilometri la oră, afară ploua şi avea vizibilitatea redusă. accag8La un moment dat, i-a apărut pietonul brusc în faţă, a încercat să îl evite, nu a reuşit şi l-a lovit. Apoi a sunat la 112 după ajutoare.

accag3Agentul ieşise de la Penitenciarul Găeşti, unde lucrează, şi se îndrepta spre casă. accag6Incidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din fata Primăriei

accag4Mihai Croitoru, şofer: „Fix când era să ies de pe trecerea de pietoni, a apărut în faţa mea dânsul. Am frânat cât am putut de repede, am coborât, m-am dus la dânsul, am văzut că era conştient. Mirosea puternic a alcool.”

Medicii au reuşit să îl stabilizeze pe rănit

accag5Dr.Cristina Seltea, directorul Spitalului orăşenesc Găeşti: „Un domn, de 51 de ani, în stare de ebrietate avansată, foarte avansată, politraumatism prin accident rutier, fără să pună viaţa în pericol.”

accag7Agentul de penitenciare a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. Acesta a indicat că nu consumase alcool. Totuşi I s-au recoltat şi probe de sânge. Între timp, poliţiştii au deschis, pe numele şoferului, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]