18 aprilie 2024

Un bărbat a murit după ce a vrut să taie cu flexul un copac și s-ar fi rănit la mână

copp8Tragedie într-o familie din satul Pătroaia Vale, comuna Crângurile! Un bărbat de 71 de ani a murit marți seara, după ce a vrut să taie cu flexul un copac și s-ar fi rănit la mână.

coppRudele l-au găsit în agonie și au sunat imediat la 112.

copp4Pentru că în acel moment nu există o ambulanță disponibilă, victima a fost dusă la cel mai apropiat spital cu mașina unui vecin. Aici, însă, bărbatul și-a dat ultima suflare.

copp5Bărbatul în vârstă de 71 de ani locuia în comuna Crângurile alături de soție. Rudele povestesc că omului îi plăcea să lucreze prin gospodărie, iar marți își propusese să taie un copac uscat.

copp2Nepotul victimei: “Voia să taie acel arbore de acolo, cu un flex, din păcate i-a ricoșat flexul”.

“L-am găsit acolo, tăiat la mâna. Trăia, am vorbit cu el… ”

copp3Oamenii au sunat disperați la 112, însă li s-a spus din dispecerat că echipajul din zonă este la o altă urgență.

copp6Sora victimei: “A fost chemată ambulanța, dar am înțeles că n-a venit și a fost trimis la Găești cu o mașină particulară”.

Ajuns la spital, medicii s-au chinuit aproximativ o oră să îl țină în viață pe bărbat, însă nu au reușit.

copp9Dr. Cristina Seltea, managerul Spitalului Găeşti: “Starea era foarte gravă. Comă profundă, politraumatisme, șoc hipovolemic. S-a încercat resuscitarea, s-a declarat decesul”.

copp7Deocamdată, anchetatorilor nu le este clar dacă bărbatul a murit din cauza unei căzături de la înălțime sau tăietura cu flexul i-a provocat decesul.

copp1Trupul fără viață a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, la Târgoviște, unde medicii urmează să îi facă autopsia și să stabilească exact din ce cauza a murit omul.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial