25 aprilie 2024
Un bărbat a fost găsit mort, acoperit de zăpadă, lângă casa lui de vacanţă, la Valea Lungă!

Un bărbat a fost găsit mort, acoperit de zăpadă, lângă casa lui de vacanţă, la Valea Lungă!

mov1Un bărbat, de 76 de ani, din Bucureşti, a fost găsit mort în zăpadă, în apropierea casei lui de vacanţă, din Valea Lungă.

Cel mai probabil, cred cunoscuţii, omul ar fi alunecat şi a căzut într-o vâlcea. Chiar dacă a mai trăit după aceea, nu a avut cine să îl audă şi să-i vină în ajutor. Vila lui se afla pe un deal, într-o zonă greu accesibilă, iar casele locuite permanent sunt la mare distanţă… Bietul om a intrat în hipotermie şi a murit degerat.

mov2Omul se retrăsese de câţiva ani la casa lor de vacanţă,  unde locuia singur. De sâmbătă seara nu a mai răspuns la telefon. mov4După ce l-au sunat în repetate rânduri şi nu le-a mai răspuns la telefon, oamenii şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău cu vecinul lor şi au plecat să îl caute. L-au găsit decedat, în vâlcea, acoperit de zăpadă. Au sunat la 112 şi au anunţat poliţiştii

mov“Când ne-am dus acolo, mai jos, el era căzut pe o parte, îngheţat. Tot ce a nins toată noaptea, a nins pe el”, spune un localnic.

Localnicii povestesc că în satul lor a nins mult în ultimele zile şi e ger de crapa pietrele. Sunt convinşi că omul a intrat în şoc hipotermic şi nu s-a mai putut salva. “Şi-a luat o plasă, a vrut să se ducă la gunoi, sau cine ştie, a alunecat, l-a găsit a doua zi dimineaţă”, spune o vecină.
mov5Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, unde după autopsie medicii legişti vor afla exact cauza decesului.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial