Un bărbat a fost găsit mort, acoperit de zăpadă, lângă casa lui de vacanţă, la Valea Lungă! | TargovisteNEWS

Un bărbat a fost găsit mort, acoperit de zăpadă, lângă casa lui de vacanţă, la Valea Lungă!

mov1Un bărbat, de 76 de ani, din Bucureşti, a fost găsit mort în zăpadă, în apropierea casei lui de vacanţă, din Valea Lungă.

Cel mai probabil, cred cunoscuţii, omul ar fi alunecat şi a căzut într-o vâlcea. Chiar dacă a mai trăit după aceea, nu a avut cine să îl audă şi să-i vină în ajutor. Vila lui se afla pe un deal, într-o zonă greu accesibilă, iar casele locuite permanent sunt la mare distanţă… Bietul om a intrat în hipotermie şi a murit degerat.

mov2Omul se retrăsese de câţiva ani la casa lor de vacanţă,  unde locuia singur. De sâmbătă seara nu a mai răspuns la telefon. mov4După ce l-au sunat în repetate rânduri şi nu le-a mai răspuns la telefon, oamenii şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău cu vecinul lor şi au plecat să îl caute. L-au găsit decedat, în vâlcea, acoperit de zăpadă. Au sunat la 112 şi au anunţat poliţiştii

mov“Când ne-am dus acolo, mai jos, el era căzut pe o parte, îngheţat. Tot ce a nins toată noaptea, a nins pe el”, spune un localnic.

Localnicii povestesc că în satul lor a nins mult în ultimele zile şi e ger de crapa pietrele. Sunt convinşi că omul a intrat în şoc hipotermic şi nu s-a mai putut salva. “Şi-a luat o plasă, a vrut să se ducă la gunoi, sau cine ştie, a alunecat, l-a găsit a doua zi dimineaţă”, spune o vecină.
mov5Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, unde după autopsie medicii legişti vor afla exact cauza decesului.
Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]