16 aprilie 2024
Un bărbat a ars de viu, la Bezdead

Un bărbat a ars de viu, la Bezdead

COMUNICAT DE PRESĂ

Incendiu la o gospodărie din comuna Bezdead, cu o victimă găsită decedată În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj de ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Bezdead.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la casă și anexele alăturate. Din cauza terenului accidentat, salvatorii nu au putut ajunge cu autospecialele până la locul evenimentului, fiind nevoiți să întindă liniile de furtunuri pe distanțe foarte lungi. În ciuda eforturilor depuse de pompieri, locuința și anexele au ars aproape în totalitate.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, un bărbat în vârstă de 82 de ani, găsit decedat (carbonizat) în interiorul unei anexe, utilizată ca afumătoare. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că focul deschis făcut în afumătoare și lăsat nesupravegheat este cauza probabilă a producerii incendiului.

* * * ATENȚIE la utilizarea afumătorilor! Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră: • NU folosiți afumători improvizate ori amplasate în magazii, poduri, remize, sub şoproane sau lângă materiale combustibile. Confecţionaţi afumătorile din zidării de cărămidă şi materiale incombustibile şi amplasaţi-le independent de celelalte construcţii din gospodărie; • Nu utilizați focul deschis în spaţii cu pericol de incendiu, cum sunt: depozite de furaje, grajduri, magazii, poduri etc. Cetăţeni, nu uitaţi! Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile. „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial