24 aprilie 2024
Un băiat de 13 ani s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea

Un băiat de 13 ani s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea

elec4Un băiat de 13 ani din Odobeşti se află în stare critică la spital, după ce s-a electrocutat în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea.

elec3Copilul a făcut greșeala să se urce pe un stâlp de electricitate, povestesc prietenii lui, care l-au văzut cum se prăbușește la pământ.

elec2Speriați, au început să țipe după ajutor, iar un vecin l-a dus urgent la spital. Acum, medicii se chinuie să îl țină în viață.

elec5Băiatul provine dintr-o familie sărmana, cu 13 copii. Se lăsase seară când s-a întâmplat necazul

elec1Nicoleta, martor: ”Eram în casă, dintr-o dată am auzit o bubuitură afară, o lumină foarte mare, am auzit pe stradă strigând salvarea, salvarea!E grav de tot, mama mi-a spus că șansele sunt minime, e posibil să rămână fără o mâna, să nu mai meargă niciodată.”

elec6Rudele copilului sunt revoltate din cauza că stâlpul nu este îngrădit și că, oricând, o tragedie se poate întâmplă acolo.

elec7Florian Cobzaru, tatăl băiatului electrocutat: ”Trebuie făcut un gard pe lângă el, au lăsat transformatorul așa, sunt mulți copii pe stradă… ”

Copilul a fost dus în stare critică la spital. Medicii de aici au realizat că viața lui este în primejdie, așa că au decis să-l trimită la o clinică de specialitate din Capitală.

elecdr. Silviu Colomei, şef UPU Titu: ”Pacient în vârstă de 13 ani, cu arsuri de gradul 2, 3, provocate prin electrocutare. În stare comatoasă, este transferat la Grigore Alexandrescu la București, la chirurgie plastică.”

Cazul a intrat și în atenția asistenților sociali. Aceștia vor face o anchetă pentru a verifica dacă în această situație poate fi vorba și de neglijență din partea părinților.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial