Uluitor! Ce spun medicii despre moartea tânărului sportiv, de 22 de ani, din Mătăsaru! | TargovisteNEWS

Uluitor! Ce spun medicii despre moartea tânărului sportiv, de 22 de ani, din Mătăsaru!

ste-matFlorin Stelian avea numai 22 de ani si toata viata inainte. Anul acesta urma sa faca nunta. Tanarul era pasionat de sport, activase intr-un club de lupte si daduse la un colegiu militar. Parintii lui povestesc ca au luat masa impreuna cu fiul lor, iar apoi acesta a iesit afara. La cateva minute dupa, l-au gasit prabusit

spm2GHEORGHE VOICU, tatăl sportivului decedat: “S-a plans de ceva? Niciodata, absolut nimic. Isi facuse analizele de curand? Da, pai a dat la scoala militara, la Pitesti. Totul a fost in regula? Da. Am mancat la masa, toti, a iesit afara si a cazut in curte, jos”

spm4MARIUS BUGA, corespondent ProTV: “In numai cateva minute, ambulanta a ajuns la locul solicitarii, l-a preluat pe tanar si l-a adus la spitalul din Gaesti. Aproape doua ore au incercat medicii sa il readuca la viata, insa din pacate, eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice”

spm3dr.CRISTINA SELTEA, managerul Spitalului orăşenesc Găeşti: “In plina stare de sanatate, era sportiv de performanta. Familia si anturajul neaga orice consum de droguri sau steroizi. A venit in stop-cardio respirator, dar cand a ajuns ambulanta la domiciliu era in fibrilatii. Cunoscut cu antecedente de sanatate? Nu, plina stare de sanatate. O tragedie”

Familia, medicii si apropiatii sportivului povestesc ca acesta nu a mai avut niciodata probleme de sanatate si nimeni nu gaseste o explicatie pentru tragedie

spmDAN MOCANU, fostul antrenor al sportivului decedat: “Stiati sa fi avut probleme de sanatate? Absolut nicio problema de sanatate, a participat chiar la cateva concursuri de amator, toate cu succes incheiate. Stiu sigur ca nu folosea niciun fel de substante interzise, cel putin cat a participat la sala”

spm1Medicii legisti de la Targoviste au trimis probe la INML si asteapta rezultatele pentru a elucida moartea sportivului din Matasaru. 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]