Uluitor! Ce spun medicii despre moartea tânărului sportiv, de 22 de ani, din Mătăsaru! | TargovisteNEWS

Uluitor! Ce spun medicii despre moartea tânărului sportiv, de 22 de ani, din Mătăsaru!

ste-matFlorin Stelian avea numai 22 de ani si toata viata inainte. Anul acesta urma sa faca nunta. Tanarul era pasionat de sport, activase intr-un club de lupte si daduse la un colegiu militar. Parintii lui povestesc ca au luat masa impreuna cu fiul lor, iar apoi acesta a iesit afara. La cateva minute dupa, l-au gasit prabusit

spm2GHEORGHE VOICU, tatăl sportivului decedat: “S-a plans de ceva? Niciodata, absolut nimic. Isi facuse analizele de curand? Da, pai a dat la scoala militara, la Pitesti. Totul a fost in regula? Da. Am mancat la masa, toti, a iesit afara si a cazut in curte, jos”

spm4MARIUS BUGA, corespondent ProTV: “In numai cateva minute, ambulanta a ajuns la locul solicitarii, l-a preluat pe tanar si l-a adus la spitalul din Gaesti. Aproape doua ore au incercat medicii sa il readuca la viata, insa din pacate, eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice”

spm3dr.CRISTINA SELTEA, managerul Spitalului orăşenesc Găeşti: “In plina stare de sanatate, era sportiv de performanta. Familia si anturajul neaga orice consum de droguri sau steroizi. A venit in stop-cardio respirator, dar cand a ajuns ambulanta la domiciliu era in fibrilatii. Cunoscut cu antecedente de sanatate? Nu, plina stare de sanatate. O tragedie”

Familia, medicii si apropiatii sportivului povestesc ca acesta nu a mai avut niciodata probleme de sanatate si nimeni nu gaseste o explicatie pentru tragedie

spmDAN MOCANU, fostul antrenor al sportivului decedat: “Stiati sa fi avut probleme de sanatate? Absolut nicio problema de sanatate, a participat chiar la cateva concursuri de amator, toate cu succes incheiate. Stiu sigur ca nu folosea niciun fel de substante interzise, cel putin cat a participat la sala”

spm1Medicii legisti de la Targoviste au trimis probe la INML si asteapta rezultatele pentru a elucida moartea sportivului din Matasaru. 

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]