ULTIMA ORĂ! Sunt opt persoane atacate de viespi! Printre răniți, doi paramedici SMURD! | TargovisteNEWS

ULTIMA ORĂ! Sunt opt persoane atacate de viespi! Printre răniți, doi paramedici SMURD!

www.mariusbuga.ro_images_smurdmULTIMA ORĂ! Opt persoane, printre care doi paramedici de la SMURD, din Targoviste, au fost atacate de viespi, in aceasta dupa-amiaza!

Salvatorii au fost chemati sa intervina in localitatea Izvoarele dupa ce un tanar, de 32 de ani, care era la scaldat a fost intepat de mai multe viespi salbatice.

Paramedicii SMURD au fost nevoiti sa mearga pe jos de la asflat, unde au lasat ambulanta, pana in locul de unde l-au preluat pe ranit.

Pe drumul spre autospeciala, paramedicii, dar si alti patru tineri, printre ei doi minori, de 14 si 17 ani, au fost intepati si ei de viespi.

Trei dintre ei au intrat in soc anafilactic.

Cu totii au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targoviste, unde au primit ajutor medical.

Tanarul, de 32 de ani, era in stare mai grava, ceilalti au fost stabilizati.

Life-Style

FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU”, între 6 – 10 septembrie, la Târgovişte

REGULAMENT FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU” Târgovişte, 6 – 10 septembrie 2017 Iniţiativa organizării la Târgovişte a unui festival al muzicii populare româneşti, în memoria marelui artist Ion Dolănescu, este expresia împlinirii unei datorii sacre pentru valorificarea unui gen artistic peren, păstrat la loc de cinste în cultura şi sufletul tuturor românilor şi, în egală măsură, materializarea unui gând [...]