ULTIMA ORĂ! Sunt opt persoane atacate de viespi! Printre răniți, doi paramedici SMURD! | TargovisteNEWS

ULTIMA ORĂ! Sunt opt persoane atacate de viespi! Printre răniți, doi paramedici SMURD!

www.mariusbuga.ro_images_smurdmULTIMA ORĂ! Opt persoane, printre care doi paramedici de la SMURD, din Targoviste, au fost atacate de viespi, in aceasta dupa-amiaza!

Salvatorii au fost chemati sa intervina in localitatea Izvoarele dupa ce un tanar, de 32 de ani, care era la scaldat a fost intepat de mai multe viespi salbatice.

Paramedicii SMURD au fost nevoiti sa mearga pe jos de la asflat, unde au lasat ambulanta, pana in locul de unde l-au preluat pe ranit.

Pe drumul spre autospeciala, paramedicii, dar si alti patru tineri, printre ei doi minori, de 14 si 17 ani, au fost intepati si ei de viespi.

Trei dintre ei au intrat in soc anafilactic.

Cu totii au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targoviste, unde au primit ajutor medical.

Tanarul, de 32 de ani, era in stare mai grava, ceilalti au fost stabilizati.

Life-Style

Surpriză pentru tinerii care locuiesc la ţară

CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a În perioada 20-22 octombrie 2017, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” – Centrul Local “Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului “CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a”, concurs [...]