Ultima ora! O femeie a anunțat la 112 ca a fost amenințată cu un pistol in trafic | TargovisteNEWS

Ultima ora! O femeie a anunțat la 112 ca a fost amenințată cu un pistol in trafic

eva1În această seară, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița au fost sesizati prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către o femeie, din Vâlcea, pasager într-un autoturism care se deplasa pe autostradă (A1) din direcția București către Pitești, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu un pistol de către o persoană dintr-un autoturism care ar fi depășit pe banda de urgență.

De îndată, s-a constituit echipa operativă și au fost instituite filtre.

Autoturismul indicat de apelantă a fost depistat de polițiști pe raza localității Găești.

În autoturism au fost identificați 2 bărbați și o femeie.

În prezent, aceștia se află la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor evenimentului.

Menționăm că în autoturism nu a fost descoperită nicio armă.

În cauză, polițiștii vor intocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]