29 martie 2024

ULTIMA ORĂ! Intervenţie în forţă, în această dimineaţă, la Pătroaia! Peste 200 de poliţişti, jandarmi şi mascaţi au intrat peste 17 suspecţi!

www.mariusbuga.ro_images_mascati

17 persoane, bănuite de infracțiuni contra persoanei au fost conduse, în această dimineață, la audieri, la sediul poliției.

În această dimineată, poliţiştii din Dâmboviţa, împreună cu cei din Argeș, au pus în executare 17 mandate de aducere, pe numele unor persoane din localităţile Pătroaia şi Voia, bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu.

În prezent, acestea se află la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

La activități au participat peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratoratelor de Poliţie ale Judeţelor Dâmbovița și Argeş, luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţie şi Acţiuni Speciale Bucureşti şi jandarmi.

17 persoane au fost duse la audieri la Poliţia Găeşti, în această dimineaţă, după o intervenţie în forţă în comuna Pătroaia!

Acţiunea vine după ce un bărbat, de 53 de ani, a fost omorât în bătaie de un consătean, de 28 de ani, în noaptea de Înviere.

După crimă, între rudele victimei şi cele ale agresorului s-a creat un scandal monstru, cu ameninţări, loviri şi distrugere.

Cinci persoane, între 23 şi 54 de ani, au depus plângere la poliţie pentru că au fost agresate, ameninţate şi terorizate de rivali.

Anchetatorii îi audiază pe suspecţi, urmând să-i ducă în faţa procurorilor pentru a fi încătuşaţi.

La acţiune au participat peste 200 de poliţişti, jandarmi şi mascaţi de la Bucureşti.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial