19 aprilie 2024
Ultima oră! A murit Cristina Țopescu. Avea numai 59 de ani

Ultima oră! A murit Cristina Țopescu. Avea numai 59 de ani

61310906Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seara, în locuința ei din orașul Otopeni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, a anunțat poliția.

Webp.net-resizeimageCristina Țopescu era consiliera ministrului Sănătății, Victor Costache. Aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți câțiva câini morți, conform primelor informații.

Sursa: Pro TV

Cristina Țopescu (n. 4 iulie 1960Oradea / d. 12 ianuarie 2020) a fost prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

A absolvit Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A murit la 59 de ani, după ce a fost găsită fără suflare în casa care stătea ea. Din primele informații arată o moarte naturală, în somn

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial